Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Ēkas tehniskā apsekošana, Būvniecība, celtniecība, jumiķa darbi, jumtu ielikšana, likšana, būve remonts, labošana, jumiķis, būvuzraudzība, māju, ēku celtniecība, santehniskie, santehnikas, elektroinstalācijas darbi, mūrēšana, fasādes darbi, namdara darbi, iekšējā, ārējā apdare, pamatu betonēšana, siltināšana, demontāžas darbi,

IS studija, SIA, Ierāmēšanas salons - darbnīca

Ģertrūdes 5, Rīga LV-1010
Ierāmēšanas pakalpojumi: ✓ Gleznu ierāmēšana ✓ Fotogrāfiju ierāmēšana ✓ Ierāmēšanas profili Ierāmēšanas salons:

Firma "IS Studija" sniedz augsti kvalitatīvus visu veidu ierāmēšanas pakalpojumus. Darbnīcā, kas atrodas pašā Rīgas centrā, ir iespējams ierāmēt – mākslas darbus, foto, plakātus, spoguļus, izšuvumus. "IS Studijas" meistari – speciālisti ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Kvalificēti konsultanti palīdzēs atrast tieši jūsu mākslas darbam un vēlmēm atbilstošāko rāmējumu.

Firma piedāvā arī restaurācijas pakalpojumus, kā arī plašu izšuvumu shēmu izvēli. Esiet laipni gaidīti "IS Studijas" darbnīcā, kas sagaidīs jūs ar komforta atmosfēru, kvalitatīvu apkalpošanu un patīkamām atlaidēm!

AMBO, SIA, Autoserviss

Profesionāls autoserviss Ogrē!
Vidzemes 4c, Ogre, Ogres nov., LV-5001
AMBO autoservisa pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, auto apkope ✓ Savirzes regulēšana ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Dzinēju, motoru, motora, dīzeļdzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude, bremžu stends ✓ Autoelektroiekārtu diagnostika ✓ Auto ātrumkārbu eļļas maiņa ar specializētu iekārtu

Dental Studio, SIA

Elizabetes 75, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu terapija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Ortodontija ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Protezēšana Par klīniku:

SIA Dental Studio dibināta 2002. gadā un sniedz visa veida zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā jūs vienmēr būsiet aprūpēts, jutīsieties komfortabli un ērti. Laipnais personāls radīs jums atmosfēru, kurā jūs varēsiet relaksēties no straujās ikdienas – mēs par jums parūpēsimies. Mēs būsim priecīgi redzēt jūs Dental Studio – profesionālo meistaru studijā.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

Arkāde dental, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 2-2.st., Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Kosmētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Implantoloģija ✓ Mutes dobuma higiēna Par uzņēmumu:

SIA "Arkāde Dental" dibināta 2003. gadā un sniedz visa veida zobārstniecības pakalpojumus. Uzņēmums nodrošina profesionālu attieksmi pret ikvienu klientu. Uzņēmuma speciālisti nodrošina nevainojamu kvalitāti.

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

Legno LL, SIA, krāsas, lakas

Duntes 11, Rīga LV-1013
Produkti:: ✓ Poliuretāna lakas ✓ Akrila lakas ✓ Poliestera lakas ✓ NC lakas ✓ Ūdens apdares materiāli ārdarbiem ✓ Ūdens apdares materiāli iekšdarbiem ✓ UV lakas ✓ Beices ✓ Patina Misija:: LegnoLL misija ir viennozīmīga – piedāvāt vietējiem koka meistariem labāko, t.i., kvalitatīvas poliuretāna lakas un krāsas koka apdarei, lai klientu produkti iegūtu labāko vizuālo, funkcionālo un estētisko izskatu.

JR Auto, SIA

Jelgavas 36, Rīga, LV-1004
Sniegtie pakalpojumi:: ✓ Dīzeļdzinēju automašīnu diagnostika un remonts ✓ Dīzeļdegvielas sprauslu pārbaude un remonts ✓ Jaunas un restaurētas sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas augstspiediena sūkņu pārbaude un remonts ✓ Visu veidu dzinēju turbīnu remonts ✓ Turbīnu rezerves daļas ✓ Jaunas un restaurētas turbīnas

AGS, SIA, motoru remonts, kloķvārpstu slīpēšana

A.Kronvalda 40 k.3, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Motoru kapitālais remonts, kloķvārpstu slīpēšana, sadales vārpstu slīpēšana, bloku izvirpošana, alumīnija metināšana, Cēsīs, Limbažos, Valmierā, Valkā, Smiltenē, Gulbenē, Madonā, Balvos, Rēzeknē, Daugavpilī, Vidzemē, Zemgalē, Latgalē.

URBUMI.LV

Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Apraksts: Kvalitatīvs ūdens ir nepieciešamība ikvienam šajā pasaulē, un bez tā nav iespējama cilvēka ikdiena. Spējam realizēt augstākās sarežģītības objektus visā Latvijas teritorijā, tāpēc mūsu pakalpojumus iesaka gan privātpersonas, gan vadošie uzņēmumi Latvijā. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu ūdens apgādi, nepieciešams veikt virkni procesu, sākot ar ģeoloģisko izpēti līdz urbuma veikšanai un ūdens apgādes sistēmas ierīkošanai. Urbumi.lv apvieno speciālistu komandu ar vairāk nekā 30 gadus ilgu pieredzi. Rūpes par katra klienta vajadzībām, kas apvienojumā ar augstu darba kultūru, veido mūsu uzņēmuma atpazīstamību ūdens apgādes nozares vidū.

Vidrižu Atvari, SIA

"Atvari" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Apraksts: Ražojam parketu no Latvijā auguša ozola un oša koksnes, kas ir izturīgāka, jo ziemeļos audzis koks ir par vidēji 30% cietāks nekā dienvidos augušais. Veicam ražošanas pilnu ciklu, sākot ar izejvielu sagādi līdz pat parketa realizācijai un, ja nepieciešams, veicam parketa ieklāšanas darbus. Tā uzņemamies pilnu atbildību par nemainīgu parketa kvalitāti, jo izgatavošanas procesā izmantojam jaunas un modernas iekārtas, zināšanas, kompetenci un pieredzi. Parketa remonts.

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Glass Installation, SIA

Smilšu 8, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Esam uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi autostiklu un vējstiklu nozarē. Pašlaik jau ilgstoši sadarbojamies ar daudzām lielām kompānijām vairākās valstīs. Piedāvājam profesionālu komandu, kura veiks autostiklu nomaiņas darbus Jūsu atrašanās vietā. Mūsu piedāvājumā ir visa veida autobusu, mikroautobusu, kravas auto, spectehnikas un vieglo automašīnu vējstikli. Ja nepieciešams, izgatavojam autostiklus pēc pasūtījuma un uzstādām tos Jūsu automašīnā. Izgatavojam un restaurējam autobusu stikla paketes.

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Carino, zobārstniecība

Pasta 19, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Carino" zobārstniecības kabinets sniedz plašāko pakalpojumu klāstu. Piedāvā augsti kvalitatīvus un efektīvus pakalpojumus Jums. Pie mums ir iespējams veikt arī mutes higiēnas pārbaudi.

Akmens IAB, IK, Kapu pieminekļi Jūrmalā

Jūrkalnes 6, Jūrmala LV-2011
Pakalpojumi:: ✓ Pieminekļu izgatavošana ✓ Portretu gravēšana uz pieminekļiem ✓ Granīta un betona apmales ✓ Iežogojumi ✓ Granīta un koka soliņi ✓ Pieminekļu restaurācija ✓ Kapavietu labiekārtošana ✓ Produktu piegāde un uzstādīšana

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kāpnes, pirts krāsnis, metāla mēbeles, puķu kastes, velosipēdu statīvi, vēsturisku kalumu restaurācija

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86-901, Rīga LV-1019
Mūsu specializācijas: ✓ jumiķu darbi, jumtu darbi ✓ jumtu remonts, jumta remonts ✓ sīki jumtu remontdarbi ✓ jumtu maiņa un nomaiņa ✓ plakano, lēzeno jumtu ieklāšana un uzkausēšana ✓ jumta (jumtu) pieslēgumu remonts (skursteņa, sienu) Papildu jumtu remontdarbi Remontējam un ieklājam uzkausējamā ruļļmateriāla jumtus. Veicam jumtu siltumizolācijas darbus, veicam arī skursteņu un parapetu restaurāciju.